LATEST POSTS


ARWA MAE | FUNCTIONAL AND STYLISH

Hoeden zijn niet alleen een stylish fashion item, maar ook nog eens super functioneel. Ik ben dol op barettes en hoeden, want het maakt een outfit net iets specialer. Zelf had ik nog geen perfecte zwarte hoed in mijn garderobe en hier is nu verandering in gekomen! Ik heb een prachtige hoed ontvangen van ARWA | MAE. ARWA | MAE is een merk dat de combinatie van kwaliteit, een tijdloos design en een functioneel item perfect heeft samengevoegd. Benieuwd hoe ik deze hoed combineer? Lees dan snel verder.

Lees meer »

MAISON FLOWERS | VELVET LONGLIFE FLOWERBOX

Rozen zijn een van de dingen waar ik altijd super blij van word. Een hele tijd geleden heb ik een blogpost geschreven over de longlife rozen van Maison Flowers. Longlife rozen zijn rozen die minimaal 1 jaar super mooi blijven en waar je dus langer van kan genieten dan normale verse rozen. De box dient als vaas voor de rozen. De rozen moeten hier niet uit verwijderd worden en hoeven geen water te krijgen.  De Maison Flowers die ik een hele tijd geleden in mijn huis had staan zijn ongeveer 1,5 jaar prachtig mooi gebleven! De box waar de rozen inzitten maken het totaalplaatje helemaal compleet. Er is nu dan ook een nieuwe soort box verkrijgbaar bij Maison Flowers! Benieuwd welke dit is? Lees dan snel verder.

Lees meer »

DRUKWERKNODIG | PICTURE PERFECT

Gepersonaliseerde items blijven altijd mijn favoriet. Zo vind ik het leuk om in mijn interieur foto's terug te laten komen die mij steeds weer laten herinneren aan mooie momenten. Bij Drukwerknodig heb ik een super leuke bestelling geplaatst waar ik een aantal verschillende foto producten heb samengesteld. Ben jij opzoek naar persoonlijke items voor in je huis, promotie posters, visitekaartjes of roll up banners, het is allemaal verkrijgbaar bij Drukwerknodig. 

Lees meer »

HEMP CARE | PRODUCTS

Hemp Care was voor mij een totaal nieuw merk Hemp Care richt zich volledig op Italiaanse biologische hennepolie. Wel was de goede werking van hennepolie in verzorgingsproducten voor mij al bekend en ook deze verzorgingsproducten stokken dan ook meteen mijn aandacht. Hennepolie is niet alleen goed voor je immuunsysteem maar ook voor huid en haar. Het bevat onder andere Omega3 en Omega 6, dit zijn antioxidanten die de huid soepel en zacht houden, en natuurlijk het belangrijkste, het gaat huidveroudering tegen. De geur van de Hemp Care producten is heerlijk rustgevend en neutraal, het geeft je echt een ontspannend gevoel. De Hemp Care producen zijn zowel voor mannen als voor vrouwen door de heerlijke neutrale geur. 

Lees meer »

GEURWOLKJE | EEN FRISSE START IN 2021

De dagen worden steeds kouder en in een tijd als deze is het super belangrijk om je immuunsysteem goed te onderhouden. Heb jij last van een droge keel, verstopte neus, droge huid, hoofdpijn of rode ogen? Dan is een aroma diffuser precies wat jij nodig hebt! Ik heb een tijdje de diffuser van Geurwolkje met etherische oliën getest en hij is niet meer weg te denken uit mijn huis. Ik las vaak goede verhalen over etherische oliën en was dus erg benieuwd hoe ik hier zelf op zou reageren. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Lees meer »

ARMBANDJES ACTIE | LINDA.FOUNDATION

Anderen helpen is iets dat ik graag doe. Vooral in een tijd als deze is het belangrijk om elkaar te helpen waar dat mogelijk is en om te zorgen dat iedereen gezond blijft. Ook thuisblijven is heel belangrijk om de coronabesmettingen zo min mogelijk te laten stijgen. Voor veel gezinnen is de tijd waarin wij nu leven extra lastig. 16.000 gezinnen in Nederland hadden het voordat het Coronavirus uitbrak al financieel zwaar. Door deze vreselijke tijd is het voor hen ook moeilijk om het hoofd boven water te houden. Omdat we niet bij elkaar op bezoek mogen, maar toch bij elkaar willen zijn, heb ik een armbandjes actie opgericht. Geef een armbandje aan de persoon die jij mist om zo toch nog een beetje bij elkaar te zijn. Het is natuurlijk ook leuk om hem voor jezelf te kopen. Door een armbandje te kopen steun je het goede doel de Linda.Foundation. Het volledige bedrag zal naar de Linda.Foundation gaan. Hoe mooi is het om in een tijd als deze elkaar te steunen op wat voor manier dan ook. 

Lees meer »

TOP 3 CATEGORIEËN


YOU MAY ALSO LIKE


EEMY

Hi, ik ben Eemy! Ik plaats wekelijks blogs over mijn passies; beauty, fashion, food, health, interior, lifestyle & travel. 

 

LEES MEER

SOCIAL MEDIA


.