ABOUT MEWat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Eemy Louise Marcella Rütter, woonachtig in Limburg en ik ben 22 jaar. Sinds 6 juni 2019 blog ik op Eems Storys over; beauty, fashion, food, health, interior, lifestyle en travel onderwerpen. 

 

Het begin van Eems Storys

Op 7 juli 2017 schreef ik mijn allereerste blog op Eems travel blog. In deze blog schreef ik over mijn dagelijks leven in Milaan als Au Pair. Het was een super leuke en leerzame ervaring die ik natuurlijk met zoveel mogelijk mensen wilden delen, vandaar dat ik dagelijks een blog schreef. Doordat ik elke dag een blog schreef, werdt het ook verbazingwekkend veel gelezen. Niet alleen door mijn familie en vrienden (waar het eigenlijk voor bedoeld was), maar ook door mensen die het leuk vonden om te lezen bij welke hotspots van Milaan ik geweest was en wat mijn dagelijkse bezigheden waren. De reacties op mijn travel blog waren dan ook zo leuk en enthousiast dat ik besloot door te gaan met bloggen. Telkens wanneer ik weer op een steden tripje naar de mooie stad Milaan ging, hield ik weer een blog bij. Wanneer ik niet op reis was, miste ik het bloggen. Omdat ik op Instagram al veel reviews schreef over artikelen, leek het mij een goed idee om er ook een vaste blog website van te maken. Ik bedacht de naam Eems Storys. Deze naam past perfect bij mijn blog en hoe ik gestart ben met bloggen, verhalen vertellen en mijn ervaringen delen. 

 

Dreams & wishes

Dreams & wishes. Dromen en wensen heeft iedereen en voordat ze uitkomen moet je erin geloven. Het is een geweldig gevoel om je dromen na te jagen en dagelijks bezig te zijn met je grootste passie. Wees niet bang om dingen uit te proberen! Je weet namelijk pas of het bij je past door het te proberen. Een goed gelezen blog waar ik mijn plezier uithaal is en was een van mijn dromen, en ik doe het nog steeds dagelijks met veel passie en plezier. 

 

Realistisch blijven en veel doorzettingsvermogen tonen, zijn twee punten die mij telkens een goed gevoel te geven als ik aan het  bloggen ben. Ik schrijf daarom ook review naar mijn oprechte ervaring over producten of diensten, het liefst zo uitgebreid mogelijk, zodat ik tips kan geven waar mijn lezers ook echt iets aan hebben. 

 

Nu je weet wie ik ben en hoe ik gestart ben met bloggen kan tientallen blogs gaan lezen! Je kunt alle blogs hier vinden. Veel lees plezier! 

 

Contact

Vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar eemyrutter@hotmail.com of stuur mij een berichtje op Instagram. Om op de hoogte te blijven van mijn blog kun je me volgen op Facebook en Instagram

Maak jouw eigen website met JouwWeb