LATEST POSTS


MAPIFUL | MY OWN POSTER DESIGN

Mijn interieur heeft de laatste tijd een grote verandering gekregen. Zelf vind ik het altijd leuk als een interieur een verhaal heeft en niet standaard is. Ik hou van bijzondere accessoires en persoonlijke details in een interieur. Op Mapiful.com heb ik een poster uitgekozen die perfect bij de stijl van mijn interieur past. Deze poster heeft voor mij ook een speciale betekenis. Het resultaat mag er zeker wezen!  

Lees meer »

FOTOFABRIEK | FOTO OP CANVAS

Op fotofabriek.nl heb ik een foto op canvas mogen uitzoeken van 30x40 cm. Een persoonlijke foto op canvas maakt een interieur extra bijzonder. Het is altijd leuk om momenten vast te leggen met foto's, maar doen we uiteindelijk ook iets met de foto's die op onze telefoon of camera staan? Helaas blijven de foto's er vaak jaren opstaan en worden er nog nauwelijks foto's uitgeprint of verwerkt op andere leuke manieren. Hoe leuk is het dat ik een herinnering heb mogen vastleggen op canvas! 

Lees meer »

IDEAL OF SWEDEN | FASHION CASE

Tegenwoordig is je smartphone niet meer weg te denken uit je leven. Het is iets dat dagelijks bij jezelf hoort en hoe leuk is het als je smartphone ook nog eens matcht met je outfit, tas of andere accessoires. Een tijdje geleden ontdekte ik via Instagram een merk dat super leuke telefoonhoesjes en overige bijpassende accessoires voor je smartphone aanbied: iDeal of Sweden. 

Lees meer »

SUITSUIT | FAB SEVENTIES

Het liefst ga ik iedere maand op stedentrip! Een handbagage koffer is dan erg noodzakelijk en ook nog eens super handig! Zo ga je eenvoudig op reis. Ik ben helemaal weg van de koffers van SUITSUIT. In 2017 heb ik de Paisley purple handbagage koffer uit de SUITSUIT Fabulous Fifties collectie aangeschaft en ik was er heel tevreden over!

Lees meer »

EQUA | WATER BOTTLES

Het is weer zomer en dat betekent dat er weer veel water gedronken gaat worden om de warme dagen iets dragelijker te maken. De meeste mensen hebben er wel een in huis, een waterfles. Voor op het werk, in de sportschool, op school of onderweg, een waterfles komt altijd goed van pas. 

Lees meer »

STYLEDRY | DRY SHAMPOO

Elke vrouw heeft er last van: vettig haar, en meestal ook nog wanneer je geen tijd hebt om het te wassen. Je hebt verschillende droogshampoos geprobeerd en steeds werkt het niet perfect voor jouw haar, of blijft er zelfs een grijze gloed achter. Dat is alles behalve wat wij vrouwen willen. Hier heb ik de oplossing voor gevonden! Super snel te gebruiken en ook nog eens super handig voor onderweg!

Lees meer »

TOP 3 CATEGORIEËN


YOU MAY ALSO LIKE


EEMY

Hi, ik ben Eemy! Ik plaats wekelijks blogs over mijn passies; beauty, fashion, food, health, interior, lifestyle & travel. 

 

LEES MEER

SOCIAL MEDIA


.