LATEST POSTS


DE LA COMBÉ | PMU BROWS

Wakker worden met dé perfecte wenkbrauwen is iets waar veel vrouwen van dromen. Sommige mensen hebben van zichzelf al prachtige volle wenkbrauwen, maar dat is niet bij iedereen vanzelfsprekend. Dagelijks je wenkbrauwen tekenen/in shape brengen en dan ook nog eens twee gelijke wenkbrauwen krijgen, kost dan ook veel tijd. Bij de la Combé ben je bij het juiste adres als het gaat om perfecte wenkbrauwen. Een van de oplossingen om wakker te worden met perfecte wenkbrauwen zijn PMU brows. Binnenkort laat ik jullie het resultaat zien van mijn PMU brows.  Benieuwd wat dit inhoud? Lees dan snel verder!

Lees meer »

CLASSY ZEBRA WINTER VIBES | OUTFIT INSPO

De meeste kleding in mijn kast bestaat uit: zwart, wit, en lichte tinten. Het fijne aan deze items is dat ze altijd makkelijk gecombineerd kunnen worden. Doordat je eindeloos kunt combineren worden je outfits nooit saai. Ik hou er heel erg van om een 'basic' outfit te combineren met een statement accessoire, zoals bijvoorbeeld een mooie tas, een grote riem of mooie sieraden. Dit keer heb ik eens een zebraprintje toegevoegd aan mijn outfits. Zelf ben ik meer van de gouden accessoires, maar zilver draag ik de laatste tijd ook meer dan voorheen. De outfits die ik heb samengesteld zijn vooral basic, maar dan wel met een speciale touch of zebraprint. De items waar ik het printje mee gecombineerd heb zijn items (of soortgelijke items) die bijna bij iedereen in de garderobekast hangen. Zien hoe ik de items heb gecombineerd tot een totaal plaatje? Lees dan snel verder!

Lees meer »

AUSTRALIAN BODYCARE | HAIR PRODUCTS

Tea Tree Oil is iets waar iedereen wel eens van gehoord heeft. Het effect dat Tea Tree Oil heeft op de hoofdhuid had ik zelf nog geen ervaring mee, maar na het gebruiken van deze producten is daar verandering in gekomen. Ik heb 3 haarproducten van Australian Bodycare getest om mijn haar goed mee te verzorgen en het te herstellen. Het doel van Australian Bodycare is om een ongezonde huid weer gezond te maken en zo veel mogelijk huidaandoeningen te genezen, zo ook de hoofdhuid. Veel mensen hebben last van een droge of geïrriteerde hoofdhuid. Door het gebruik van Tea Tree Oil in de producten hersteld, reinigt en beschermd het de huid op een natuurlijke manier. Zelf heb ik geen last van huidproblemen, maar heb ik wel regelmatig last van vettig haar. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder.

Lees meer »

PARTY OUTFIT | TIPS & INSPO

Nu het jaar sneller gaat dan wij allemaal verwacht hadden, is ook oud en nieuw bijna aan de beurt. Knallend vuurwerk zit er dit jaar niet in, maar een grote hoeveelheid oliebollen en een glaasje bubbels mogen natuurlijk niet ontbreken. Het grootste feestje van het jaar is dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar dat betekend niet dat we er minder mooi uit hoeven te zien. 

Lees meer »

POSTER STORE | ROOMTOUR INSPO

Interieurstyling is altijd al een van mijn grote hobby's geweest. Vanaf jongs af aan vond ik het altijd al leuk om elk half jaar (als het niet vaker was), weer iets nieuws aan mijn interieur toe te voegen of alles te veranderen. In mijn eigen huisje heb ik dit natuurlijk ook regelmatig gedaan, maar over de slaapkamer was ik nooit helemaal tevreden. Omdat we nu allemaal meer thuis zitten, hebben we genoeg tijd om na te denken over wat we allemaal zouden willen veranderen aan ons interieur. De perfecte tijd om mijn slaapkamer eens helemaal af te maken! Ik heb ervoor gekozen om meer sfeer aan mijn slaapkamer te geven met behulp van posters van Poster Store.  Mijn missie was: betaalbare veranderingen aanbrengen, zonder de deur uit te gaan en geen onnodige bezoekjes naar de bouwmarkt. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder.

Lees meer »

IDEAL OF SWEDEN | BLACK WEEK FAVORITES

Black Week is niet alleen leuk om jezelf te verwennen met nieuwe gifts, maar het is ook nog eens super handig om op tijd kerstcadeau’s in huis te hebben! IDeal of Sweden heeft voor zowel mannen als vrouwen producten. De producten zijn niet alleen mooi, maar ook super functioneel. Bij IDeal of Sweden is het assortiment erg groot waardoor er voor iedereen een perfect product in je stijl te vinden is. In deze blog laat ik mijn 3 favoriete producten/cadeautips zien voor zowel mannen als vrouwen.

Lees meer »

TOP 3 CATEGORIEËN


YOU MAY ALSO LIKE


EEMY

Hi, ik ben Eemy! Ik plaats wekelijks blogs over mijn passies; beauty, fashion, food, health, interior, lifestyle & travel. 

 

LEES MEER

SOCIAL MEDIA


.