LATEST POSTS


GEURWOLKJE | EEN FRISSE START IN 2021

De dagen worden steeds kouder en in een tijd als deze is het super belangrijk om je immuunsysteem goed te onderhouden. Heb jij last van een droge keel, verstopte neus, droge huid, hoofdpijn of rode ogen? Dan is een aroma diffuser precies wat jij nodig hebt! Ik heb een tijdje de diffuser van Geurwolkje met etherische oliën getest en hij is niet meer weg te denken uit mijn huis. Ik las vaak goede verhalen over etherische oliën en was dus erg benieuwd hoe ik hier zelf op zou reageren. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Lees meer »

ARMBANDJES ACTIE | LINDA.FOUNDATION

Anderen helpen is iets dat ik graag doe. Vooral in een tijd als deze is het belangrijk om elkaar te helpen waar dat mogelijk is en om te zorgen dat iedereen gezond blijft. Ook thuisblijven is heel belangrijk om de coronabesmettingen zo min mogelijk te laten stijgen. Voor veel gezinnen is de tijd waarin wij nu leven extra lastig. 16.000 gezinnen in Nederland hadden het voordat het Coronavirus uitbrak al financieel zwaar. Door deze vreselijke tijd is het voor hen ook moeilijk om het hoofd boven water te houden. Omdat we niet bij elkaar op bezoek mogen, maar toch bij elkaar willen zijn, heb ik een armbandjes actie opgericht. Geef een armbandje aan de persoon die jij mist om zo toch nog een beetje bij elkaar te zijn. Het is natuurlijk ook leuk om hem voor jezelf te kopen. Door een armbandje te kopen steun je het goede doel de Linda.Foundation. Het volledige bedrag zal naar de Linda.Foundation gaan. Hoe mooi is het om in een tijd als deze elkaar te steunen op wat voor manier dan ook. 

Lees meer »

DE LA COMBÉ | PMU BROWS

Wakker worden met dé perfecte wenkbrauwen is iets waar veel vrouwen van dromen. Sommige mensen hebben van zichzelf al prachtige volle wenkbrauwen, maar dat is niet bij iedereen vanzelfsprekend. Dagelijks je wenkbrauwen tekenen/in shape brengen en dan ook nog eens twee gelijke wenkbrauwen krijgen, kost dan ook veel tijd. Bij de la Combé ben je bij het juiste adres als het gaat om perfecte wenkbrauwen. Een van de oplossingen om wakker te worden met perfecte wenkbrauwen zijn PMU brows. Binnenkort laat ik jullie het resultaat zien van mijn PMU brows.  Benieuwd wat dit inhoud? Lees dan snel verder!

Lees meer »

CLASSY ZEBRA WINTER VIBES | OUTFIT INSPO

De meeste kleding in mijn kast bestaat uit: zwart, wit, en lichte tinten. Het fijne aan deze items is dat ze altijd makkelijk gecombineerd kunnen worden. Doordat je eindeloos kunt combineren worden je outfits nooit saai. Ik hou er heel erg van om een 'basic' outfit te combineren met een statement accessoire, zoals bijvoorbeeld een mooie tas, een grote riem of mooie sieraden. Dit keer heb ik eens een zebraprintje toegevoegd aan mijn outfits. Zelf ben ik meer van de gouden accessoires, maar zilver draag ik de laatste tijd ook meer dan voorheen. De outfits die ik heb samengesteld zijn vooral basic, maar dan wel met een speciale touch of zebraprint. De items waar ik het printje mee gecombineerd heb zijn items (of soortgelijke items) die bijna bij iedereen in de garderobekast hangen. Zien hoe ik de items heb gecombineerd tot een totaal plaatje? Lees dan snel verder!

Lees meer »

AUSTRALIAN BODYCARE | HAIR PRODUCTS

Tea Tree Oil is iets waar iedereen wel eens van gehoord heeft. Het effect dat Tea Tree Oil heeft op de hoofdhuid had ik zelf nog geen ervaring mee, maar na het gebruiken van deze producten is daar verandering in gekomen. Ik heb 3 haarproducten van Australian Bodycare getest om mijn haar goed mee te verzorgen en het te herstellen. Het doel van Australian Bodycare is om een ongezonde huid weer gezond te maken en zo veel mogelijk huidaandoeningen te genezen, zo ook de hoofdhuid. Veel mensen hebben last van een droge of geïrriteerde hoofdhuid. Door het gebruik van Tea Tree Oil in de producten hersteld, reinigt en beschermd het de huid op een natuurlijke manier. Zelf heb ik geen last van huidproblemen, maar heb ik wel regelmatig last van vettig haar. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder.

Lees meer »

PARTY OUTFIT | TIPS & INSPO

Nu het jaar sneller gaat dan wij allemaal verwacht hadden, is ook oud en nieuw bijna aan de beurt. Knallend vuurwerk zit er dit jaar niet in, maar een grote hoeveelheid oliebollen en een glaasje bubbels mogen natuurlijk niet ontbreken. Het grootste feestje van het jaar is dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar dat betekend niet dat we er minder mooi uit hoeven te zien. 

Lees meer »

TOP 3 CATEGORIEËN


YOU MAY ALSO LIKE


EEMY

Hi, ik ben Eemy! Ik plaats wekelijks blogs over mijn passies; beauty, fashion, food, health, interior, lifestyle & travel. 

 

LEES MEER

SOCIAL MEDIA


.

Maak jouw eigen website met JouwWeb