LATEST POSTS


DELETE | PROFESSIONALS IN WAXING

Waxen is tegenwoordig niet meer alleen voor vrouwen. Ook mannen ontdekken de voordelen van waxen ten opzichte van scheren en crèmes. Waxen geeft de garantie dat het haar wekenlang wegblijft, en je dus lang kunt genieten van bijvoorbeeld summer ready legs! Hoe fijn is dat! Geen stoppels, geen jeuk en geen ingegroeide haren! 

Lees meer »

PURPUZ PLANNER 2019 | REVIEW

Het jaar vliegt voorbij, en hoe fijn is het dan om alles duidelijk te plannen! Ik kijk heel erg uit om de rest van 2019 gebruik te maken van de Purpuz planner. Ik hou van een leuke geordende agenda om mijn afspraken goed in te kunnen plannen. Mijn eerste ervaring met de planner zal ik in deze review delen. 

Lees meer »

COCO CLEAN | TONGUE CLEANER

Voor de meeste mensen staat mondhygiëne gelijk aan het poetsen van de tanden, flossen en/of het gebruiken van tandenstokers. Maar dat bij de mondhygiëne ook het reinigen van de tong hoort vergeten velen.

Lees meer »

ROSEFIELD | THE AMBER COLLECTION

Rosefield heeft een nieuwe collectie, de Amber collectie. Deze mix-en-match sieraden collectie kenmerkt zich door de combinatie van gouden en zilveren tinten met zeeschelp motieven en parelwitte afwerkingen. Perfect voor de zomer! 

Lees meer »

BRAINCAPS | BOOST

Pilletjes die je concentratie, geheugen en alertheid verbeteren? Zelf had ik er nog nooit van gehoord en ik was dus erg nieuwsgierig naar de effecten van deze ''smartdrugs''. Het klinkt als een wondermiddel dat 15-30 minuten begint te werken na inname. Een ideaal middel voor tentamens, examens en overige activiteiten waar focussen erg belangrijk is.

Lees meer »

TOP 3 CATEGORIEËN


YOU MAY ALSO LIKE


EEMY

Hi, ik ben Eemy! Ik plaats wekelijks blogs over mijn passies; beauty, fashion, food, health, interior, lifestyle & travel. 

 

LEES MEER

SOCIAL MEDIA


.