LATEST POSTS


CASTING DAY | MISS BEAUTY OF LIMBURG 2020

Smile, shine and sparkle! De casting dag van Miss Beauty of Limburg 2020, een dag die ik zonder verwachtingen en open heb beleefd. De dag begon zonder zenuwen, maar hoe dichter ik bij de locatie van de casting kwam, hoe meer ik de zenuwen begon te voelen. De locatie van de casting was in het prachtige kasteel Limbricht. Het kasteel zelf is al een echt sprookje en het voelde al erg speciaal om op deze locatie een casting te hebben. 

Lees meer »

ZIAJA | VERZORGINGS PRODUCTEN

Nieuwe verzorgingsproducten testen, ik ben er dol op! Een tijdje geleden heb ik een aantal producten getest van het merk Ziaja en ik was super enthousiast. Ziaja is een Pools, top verzorgingsmerk. Ziaja werkt met natuurlijke ingrediënten wat ik erg belangrijk vindt. De verpakkingen zijn recyclebaar en het zijn goede kwalitatieve producten voor een echte betaalbare prijs. Alle producten zijn dermatologisch en op allergieën getest en zijn natuurlijk dierproefvrij! Verder bevat 60% van de producten geen parabenen. Ook dit keer heb ik twee nieuwe producten getest en misschien heb ik wel een nieuwe favoriet ertussen zitten. 

Lees meer »

MILANO | 8 HOTSPOTS

My favorite place to be is natuurlijk het prachtige Milaan. Het is een stad waar ik mij echt thuis voel. Dit komt door de lieve bonusfamilie die ik daar gekregen heb en natuurlijk door het eten, de mode en de mooie gebouwen. De laatste jaren ben ik vaak in Milaan geweest. Ik ben niet alleen als au pair er heen gereisd, maar ook om te shoppen en op bezoek te gaan bij mijn lieve bonusfamilie. Een retourtje Milaan is goedkoper dan van Limburg naar Amsterdam met de trein.... ongelofelijk, maar het is echt waar. Ik vloog soms voor in totaal 30 euro en bezocht de leukste plekjes van Milaan. Wil jij weten waar je zeker eens een kijkje moet gaan nemen als jij in de prachtige stad Milaan bent? Ik heb een aantal hotspots van Milaan op een rijtje gezet. 

Lees meer »

OUTFIT INSPO | BASIC BUT CUTE

Basic hoeft niet altijd saai te zijn. Zelf zou ik mijn kledingstijl als basic met een touch of myself omschrijven. Omdat ik zelf niet ''basic'' ben, is mijn kleding ook niet helemaal basic. Waarom ik mijn kledingstijl stijl basic noem, is omdat ik voor een groot deel alleen de kleuren: zwart, wit, grijs en beige draag. Deze kleuren zijn niet erg opvallend, omdat ik geen grote fan ben van hele felle kleurtjes. Dit is ook terug te zien op mijn Instagram, waar ik ook vooral fashion posts plaats. In deze blogpost leg ik uit hoe ik mijn outfit basic en rustig houd, maar toch ervoor zorg dat het geen saaie look wordt. 

Lees meer »

FRIDAY MASCARA | MAKE EVERYDAY FEEL LIKE FRIDAY

Mascara is voor iedere vrouw anders. De een heeft een mascara nodig voor extra krul, volume of een extra zwarte look en de ander vindt waterproof juist heel fijn. Bij elke mascara zit een ander borsteltje. Vaak is het zo dat de mascara super is, maar het borsteltje niet aan jouw wensen voldoet. Voor dit probleem heeft FRIDAY mascara een oplossing, namelijk je persoonlijke mascara samenstellen. Je kunt in 3 simpele stappen je unieke persoonlijke mascara samenstellen. 

Lees meer »

PURPUZ PLANNER 2020 | HAPPY NEW GOALS

New year, new goals. Dat is precies de motivatie om een fris en nieuw jaar van start te gaan. Het jaar 2019 heeft mij heel wat wijzer gemaakt op zowel werkgebied als op het gebied van mijzelf beter leren kennen. Ik had veel doelen in het begin van 2019. Deze doelen ben ik dan ook met een positieve blik gaan plannen met de Purpuz planner 2019. Deze planner gaf mij veel inzicht om een duidelijk en gestructureerd leven te creëren. Nu het 2020 is kan de nieuwe Purpuz planner natuurljk niet ontbreken! New year, new goals, new planner. 

Lees meer »

TOP 3 CATEGORIEËN


YOU MAY ALSO LIKE


EEMY

Hi, ik ben Eemy! Ik plaats wekelijks blogs over mijn passies; beauty, fashion, food, health, interior, lifestyle & travel. 

 

LEES MEER

SOCIAL MEDIA


.